ADÜ'den Nil Karaibrahimgil Geçti

Adnan Menderes Üniversitesi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ADÜ Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen ’Hepiniz Geleceksiniz’ adlı etkinliğe Nil Karaibrahimgil konuk oldu.

ADÜ'den Nil Karaibrahimgil Geçti
ADÜ ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen söyleşide Aret Vartanyan, Doğuş Grubu Yöneticisi Semih Yalman, Fuat Akdağ, Ricky Qi National Geographic Young Explorer Onur Türk ve Nil Karaibrahimgil gençlerle buluştu. Program başlamadan önce bina önünde uzun kuyruklar oluşturan öğrenciler, bin kişilik kongre salonundaki tüm koltukları doldururken oturacak yer bulamayan öğrenciler, merdivenlerde oturdu. Doğuş Grubu’nun gerçekleştirdiği proje kapsamında öğrenciler, sahnede ve sahne dışında kurulan alanlarda hayallerini anlattılar. Proje sorumluları incelemeden geçirilerek onaylanan hayalleri maddi ve manevi olarak destek vereceklerini belirtti.

Daha sonra sahnede konuşma yapan konuklar hayat hikayelerini ve çalıştıkları firmalarda nasıl başarılı olduklarını öğrencilerle paylaştılar. Son olarak özgür kız adıyla da bilinen Nil Karaibrahimgil, sahneye çıkmadan önce henüz hiçbir yerde yayınlanmamış VTR si gençlere izletildi. Ardından sahneye çıkan Nil Karaibrahimgil öğrencilere nasıl şarkıcı olduğunu anlattı ve onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu. Sevilen şarkıcı Nil Karaibrahimgil organizasyona konuk olan son isim oldu.
Kaynak: İHA