Ünlü komedyenin dramı

Kanadalı komedi yazarı Beth Stelling geçtiğimiz günlerde Instagram'da sarsıcı bir fotoğraf paylaştı. Stand Up gösterileriyle oldukça ilgi gören Beth Stelling, eski sevgilisinden gördüğü şiddetin yarattığı sonuçları paylaşarak içini döktü.

Ünlü komedyenin dramı
Dünyanın sosyal haklar konusunda parmakla gösterilen ülkelerinden biri olarak bilinen Kanada'da bile şok edici görüntüler ortaya çıkabiliyor. Dünya Kadın Hakları örgütünün hazırladığı bir rapora göre aslında Kanada hiç de dışarıdan görüldüğü gibi değil. İstatistiklerin ortaya çıkarttığı gerçeklerden biri; Kanada'da her 6 günde bir, bir kadın eşi ya da birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürülüyor.

Kanada'da pek çok kadın eşleri tarafından öldürülme şüphesiyle yaşıyor. eğitim seviyesi bir hayli yüksek olan Kanada'da yaşanan bu olayların en çarpıcı örneklerinden birini geçtiğimiz gün Kanadalı meşhur komedi yazarı Beth Stelling, sosyal medyada ortaya çıkarttı.

Ünlü komedyenin dramı

Daha önce sosyal medyada ilişkilerini oldukça mutlu birliktelik tabloları halinde sergileyen Stelling, bir anda herkesi şok eden bir görüntü paylaştı. Eski sevgilisi tarafından dövülmüştü. Kolu ve bacakları morluklar, çürükler içerisindeydi. Stelling fotoğrafı paylaşırken şu kelimeleri not düşmüştü;

"Işıklar altında muhteşem bir yıl geçirdim ancak asında göründüğü gibi değildi. Bu fotoğraflardaki kişi benim. Bu utanç verici ve kendimi aptal gibi hissediyorum. İki aylık ilişkim süresince dövüldüm ve tecavüze uğradım. İşin en kötüsü bana bunu yapan adam profesyonel iş çevremden biri ve hayatımın bir parçası. Ondan ayrıldıktan sonra yazdığım şakalara onu yansıtmadım ondan intikam almak, ona zarar vermek istemedim. Aynı şehirde yaşıyorduk ve bu konuyu açsaydım onun kim olduğunu herkes anlardı. Onu medyanın ve ailesinin önüne atmak istemedim. Ondan ayrılmamın sebebi onu sevmemem değil, bu yaptıklarıydı. Şimdi aradan zaman geçtikten sonra bunları anlatıyorum çünkü içimde tutamıyorum. Ben bunu anlatınca insanlar da yaşadıklarını bana anlatmaya başladılar ve bu konuyu artık sahneye taşıyabiliyorum..."