Prof. Dr. Yılmaz, Mevlana'yı Anlattı

Sakarya Üniversitesi Rektörlük-Türk Dili Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Yılmaz, "Mevlana ve Şeb-i ’Arus" isimli bir konferans verdi.

Prof. Dr. Yılmaz, Mevlana'yı Anlattı
Sakarya Üniversitesi Rektörlük-Türk Dili Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Yılmaz, İstanbul Beykent Üniversitesi’nin davetlisi olarak 23 Aralık Çarşamba günü Ayazağa Kampüsü’nde öğretim üyelerine ve öğrencilere yönelik olarak "Mevlana ve Şeb-i ’Arus" başlıklı bir konferans verdi.

Konferansın sonunda, Prof. Dr. Engin Yılmaz’a, Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Karahan tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinlik sonrası SAÜ heyetini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Karahan, SAÜ’nün akademik ve bilimsel gelişmesini dikkatle takip ettiklerini, konferansın da yararlı ve verimli geçtiğini belirtti.

Kabulde hazır bulunan Beykent ÜniversitesiFen-Edebiyat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Fethi Çallıalp de, "Sakarya Üniversitesi’nde 1993-1996 yılları arasında dekanlık görevinde bulunduğunu ve SAÜ’nün bugünkü konumundan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Kaynak: İHA