Melih Gökçek: Kılıçdaroğlu yalan söylüyor

ODTÜ'de provokotörlerin namaz kılan öğrencilere saldırmasının yankıları sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, grup toplantısında saldırganları savunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Gökçek, "Kılıçdaroğlu yalan söylüyor" dedi.

Melih Gökçek: Kılıçdaroğlu yalan söylüyor
Melih Gökçek: Kılıçdaroğlu yalan söylüyor
ODTÜ'de provokotörlerin namaz kılan öğrencilere saldırmasının yankıları sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ rektörüne seslenerek, 'ODTÜ'ye istedikleri kadar mescit yaparım tek kuruş da almam' dedi. Başkan Gökçek, grup toplantısında saldırganları savunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na da sert çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ODTÜ'deki olaylara ilişkin, 'Saldırı yok, provokasyon var' sözlerine Gökçek, 'İspat edersem hem de görüntülerle ispat edersem istifa edecek mi? Kılıçdaroğlu yalan söylüyor' diye çıkıştı. Başkan Gökçek şöyle devam etti:

'BU BÖLÜCÜLÜKTÜR'

'Ben şimdi Kılıçdaroğlu yalan söylüyor demekle suç işledim. Beni mahkemeye versin ve ben yalan söyleyip söylemediğimi ispat edeyim. Hodri meydan. Kılıçdaroğlu, güya siyaset yapıyor, böyle siyaset olmaz. Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu siyaset doğrudan doğruya bölücülüktür.'

'ODTÜ REKTÖRÜ MİLİTANLARIN KORUMASINI YAPIYOR'

Melih Gökçek, ODTÜ rektörünün dayak yiyen çocuklara, 'Kameralarınıza çekmiş olduğunuz görüntüleri silin, bu işi halledelim' dediğine de dikkat çekerek, 'Sana ne. Resmen korumasını yapıyor oradaki militanların' dedi.

ODTÜ'deki mescit yerini de anlatan Gökçek, 'Mescid dedikleri merdivenin altında bir tane kartonun üzerinde namaz kılınan yer veya kalorifer dairesinde ince uzun 4 kişinin zor sığacağı yer. Bunlara mescit diyorlar' diye konuştu.

'KILIÇDAROĞLU SÖYLESİN! KİM KORUYACAK BU ÇOCUKLARI?'

Kılıçdaroğlu'nun 'ODTÜ'ye TOMA ile giremezsin' sözleriyle açıklamalarına devam eden Başkan Gökçek, 'TOMA ile girilmezmiş... Vallahi öyle bir girilir ki; icap ediyorsa girilir. Çivili sopayla giren anarşi grubu yani Kılıçdaroğlunun koruduğu grup 3 saat boyunca çocukları değişik yerlerde kovalıyor, rektör içeriye güvenlik görevlisi çağırmıyor, çocukların dayak yemesine müsade ediyor. Peki Kılıçdaroğlu söylesin kim koruyacak bu çocukları?' diye sordu.

'ODTÜ'YE MESCİT YAPAR TEK KURUŞ DA PARA ALMAM'


Melih Gökçek, ODTÜ rektörüne şu teklifte bulundu:

'İnanç özgürlüğünden yanaysa bize müsade etsin. ODTÜ 3 kilometrelik bir mesafe. Biz burada yürüme mesafesinde olan yerelere küçük küçük 10-20 kişinin ihtiyaç olduğu anda gelip namaz kılabileceği mescitler koyalım. Biz bunu parklara koyuyoruz. ODTÜ'nün dört bir tarafına da koyalım tek kuruş da para istemeyiz.' BEYAZ GAZETE


Melih Gökçek: Kılıçdaroğlu yalan söylüyorCHP Lideri Kılıçdaroğlu ODTÜ'ye sahip çıktıMelih Gökçek: Kılıçdaroğlu yalan söylüyorODTÜ'de mescide giden öğrencilere saldırıMelih Gökçek: Kılıçdaroğlu yalan söylüyorODTÜ'de içki serbest namaz kılmak yasak