Karatay Camilerine Çevre Düzenlemesi

KONYA - Camilerin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları Karatay Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri ekiplerince aralıksız sürdürülüyor.

Karatay Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri ekipleri tarafından, Kızören Cami ve Beşağıl Yellikuyu camilerinin çevre düzenlemesi yapıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ekiplerin Kızören Cami'de çevre düzenlemesini tamamlamalarının ardından Beşağıl Mahallesinde bulunan Yelli Kuyu Cami’de çalışmalara devam ettiğini ve bahçe duvarı, şadırvan ve çevre düzenlemelerinin en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

Başkan Hançerli, Karatay’da bulunan camilerde, cami cemaatinin rahat etmesini sağlamak amacı ile çevre düzenlemelerine önem verdiklerini ifade ederek, görsel açıdan daha modern ve yeşille iç içe bir görünüm kazandırmak için düzenleme yapılmamış camilerde de çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Karatay’da bir taraftan yeni camiler yapılırken diğer taraftan da tüm camilerin çevre düzenlemelerinin ve bakımlarının yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Hançerli, daha güzel bir Karatay için durmaksızın çalışacaklarını, köklerine bağlı kalarak modern geleceğe gururla hazırlanan bir Karatay oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: AA