Giresun'un En Büyük Bayrağı Şehitler İçin Göndere Çekildi

Doğu ve Güneydoğu illerinde son dönemlerde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybederek şehit olan asker ve polisler için Giresun’un Bulancak ilçesinde bulunan iskele mevkiine Bulancak Belediyesi tarafından dev Türk bayrağı törenle göndere çekildi.

Giresun'un En Büyük Bayrağı Şehitler İçin Göndere Çekildi
Törende bir konuşma yapan Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, bayrağın bir milletin bağımsızlığını simgelediğini belirterek, “Giresun sahilinin en büyük iskelesine sahip olan Bulancak ilçesi artık sahilin en büyük bayrağına da sahip olmuştur. Bu bayrağı buraya dikmekte, göndere çekmekte bize nasip oldu. İnşallah bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacaktır" dedi.

Daha öncede DHKP-C terör örgütü tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın anısına Giresun’un Paşa Konağı Yaylası’na 54 metrekarelik dev Türk bayrağını diken Hüseyin Pekdemir ise, “Bulancak Belediyemiz böyle bir teklifte bulununca kabul ettim. Arkadaşlarında yardımı ile yaklaşık 2 haftalık bir uğraşın ardından bugün törenle bayrağımızı şehitlerimiz ve kahramanlarımız için göndere çektik” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA