Sivas Özel İdaresi'nin Rekor Yılı

Sivas Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, bu senenin rekor yılı olduğunu ifade ederek merkez ve ilçelerde çok sayıda projenin hayata geçirildiğini belirtti.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayhan, Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, İmranlı Kaymakamı İshak Çınar ve Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı'yı ziyaret ederek, İl Özel İdaresinin ilçelerde yürüttüğü çalışmalar ve Kırsal Altyapıyı Destekleme Projesi (KÖYDES) hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sivas'ın lokomotif kurumu olan Sivas İl Özel İdaresinin kurumlar arası diyaloğu her zaman ön planda tuttuğunu belirten Ayhan, ilçe kaymakamlıkları ile sık sık bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdiklerini aktardı. İl Özel İdaresinin 2015 yılı yatırım programını başarıyla tamamladığını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:

"Hem İl Özel İdaresi hem de bakanlıktan gönderilen ödeneklerle yapılan işler dikkate alındığında il genelinde 2015 yılı bizim için rekor bir yıl oldu. Merkez başta olmak üzere ilçeler, köyler ve mezralarda çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Kaymakamlarımızda idaremizin uygulamış olduğu çalışmaları takip ederek bizlere ciddi katkı sundular. Sivas İl Özel İdaresi adına ilçe kaymakamlarımıza gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 2016 yılında da diyaloğumuz ve hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek."

​Ziyaretlere, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, Vali Yardımcısı Mehmet Şerif Olcaş, Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu ve Doğanşar Kaymakamı Ömer Faruk Kala da eşlik etti.

Kaynak: AA