İstanbul Gelişim Üniversitesi İle Okul Müdürleri Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi yöneticileri, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde düzenlenen organizasyonla Milli Eğitim ve lise müdürleri ile bir araya geldi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İle Okul Müdürleri Bir Araya Geldi
Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde faaliyet gösteren özel bil okul ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Şarköy Kültür Merkezi salonunda öğrencilere meslek seçimi hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi.

Programın ardından Şarköy ilçesi İstiklal Mahallesi Sarınca Paşa caddesinde bir restoranda, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Şarköy Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlenen yemeğe, Şarköy’de görev yapan öğretmenler, okul müdürleri ve daire amirleri katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, katılımcılara sinevizyon eşliğinde meslekte ön lisans, lisans, kariyer ve mesleki başarılar hakkında konferans verdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin düzenlediği etkinliğin ardından, Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Milli Eğitim temsilcileri ve okul müdürleri hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA