AK Parti İl Başkanlığından Kışlık Giysi Yardımı

Yardımların dağıtılması dolayısıyla düzenlenen programa AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül de katıldı

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığınca "Yetim Gülerse Dünya Güler" kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi 300 çocuğa mont ve bere dağıtıldı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, yardımların dağıtılması dolayısıyla düzenlenen programa katılan AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, her Müslüman'ın yetimlerin derdiyle dertlenmesi gerektiğini belirterek, "Yetimlik bizim için ümmetin ve milletin evladı olmayı ifade eder. Peygamberimiz de yetimdi. Yetimlere sahip çıkmak inancımıza göre bir vazife. Yardımda bulunmak, ahlaki ve vicdani görevimiz. Kimseye sırtımızı dönemeyiz, kapılarımızı kapatamayız. Suriye'den 1,5 milyon göçmen geldi. Mağdur ve muhtaç kim varsa onlara sahip çıkmak vazifemiz" ifadelerini kullandı.

Yetim çocuklara okumayı ve başarılı olmayı istemeleri halinde gereken desteği vereceklerini kaydeden Gül, "Bir sorunu olan her yavrumuza kapımız sonuna kadar açık" açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ayşenur Mirkelam da yardıma muhtaç çocukların daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kış soğuğunda çocukların üşümemesi için mont ve bere yardımında bulunduklarını kaydeden Mirkelam, yetimleri mutlu ettikçe kendilerinin de mutlu olduğunu bildirdi.

Programa AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Canan Candemir Çelik ve Abdulkadir Yüksel de katıldı.
Kaynak: AA