Aydın'da Zincirleme Kaza

Aydın’da akşam saatlerinde 3 aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Çalışma nedeniyle tek yönü trafiğe kapalı olan yolda kazada olunca yol bir süreliğine ulaşıma kapandı.

Aydın'da Zincirleme Kaza
Kaza 20:00 sıralarında Aydın Muğla Karayolu Çakırbeyli-Yenipazar kavşağında yaşandı. Aydın-Muğla karayolunda yol yapım çalışması nedeniyle Muğla yönünde gelen şerit trafiğe kapalı olması nedeniyle trafik akışı Aydın istikametinden gelen yoldan tek şerit olarak veriliyordu. Çakırbeyli tarafından 09 FY 268 plakalı aracıyla gelen Yasin Uyar, karayolun çıkarak orta refuja çarptı. Çarpmanın etkisiyle geri savrulan araca Muğla istikametinden gelmekte olan Bekir Murat Yanık idaresindeki 34 TL 3409 plakalı otomobil çarptı. Bu sırada Aydın’dan gelmekte olan Ali Çömez idaresindeki 09 KZ 327 plakalı kamyonet, kaza yapan diğer iki araca çarptı. Kazaya karışan diğer araç sürücülerinin uyarılarına fark etmeyerek iki araca çarpan kamyonet orta refüje savruldu.

Üç aracın karıştığı kazayı sürücüler yara almadan atlatırken, 34 TL 3409 plakalı otomobilde bulunan Özlem Ç. çarpışma esnasında kafasını ön cama çarparak yaralandı. Hafif yaralı olan Özlem Ç. ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi kaldırıldı. Özlem Ç’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazadan önce tek yönü trafiğe kapalı olan karayolu kaza nedeniyle ulaşıma tamamen kapandı. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu yol jandarma ve polisin yoğun çabası sonrası tekrar trafiğe açıldı.
Kaynak: İHA