Kardelen TV'nin Ankara Çıkarması

Kardelen TV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakaya, Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu, Kardelen TV program yapımcıları Erzurum Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Esat Bindesen, İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile kameraman İbrahim Bektaş Ankara’da Erzurumlu siyasetçiler ile Erzurumlu üst düzey bürokratlarla görüştüler.

Kardelen TV'nin Ankara Çıkarması
RECEP AKDAĞ: ‘ERZURUM’A HİZMET ŞİARIMIZ’

Kardelen TV Ekibi Ak Parti Genel Merkezi’nde Erzurum Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ’la görüştü ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Yapılan görüşmede Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’a yönelik mesajlar verdi.

Akdağ, ‘Erzurum’a hizmeti kendimize şiar edinmişiz. Seçim meydanlarında Erzurumluya verdiğimiz seçim vaatlerinin hepsini gerçekleştireceğiz’ dedi.

CENGİZ YAVİLİOĞLU: ‘HANGİ MAKAMDA OLURSAK OLALIM ERZURUM’A HİZMETİ AKSATMAYACAĞIZ’

Erzurum eski milletvekili Cengiz Yavilioğlu Kardelen TV ekibinin Ankara’da bulunduğu günlerde Maliye Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

Bakan Yardımcılığına atanmasının ardından Kardelen Tv ekibiyle kahvaltıda bir araya gelen Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu bulunduğu bütün makamlarda Erzurum’a hizmeti hiçbir zaman aksatmadığını söyledi.



Yavilioğlu ‘Milletvekilliği döneminde özellikle Milli Eğitim, Gençlik Spor ve kış turizmi alanında bir çok projenin gerçekleştirilmesinde çabam oldu. Erzurumlu siyasetçileriyle. Bürokratlarıyla Ankara’da şu anda bir bütünlük içerisinde hareket ediyoruz’ dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: “ERZURUM’A HİZMET İÇİN VARIZ”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Kardelen TV ekibini TBMM’ndeki makamında misafir etti. Kardelen Tv ekibiyle görüşen Aydemir, ‘Seçim meydanlarında vatandaşa telefonumuz her zaman açık olacak dedik o günden bu güne kadar telefonlarımızı hiç kapatmadık. Vatandaşlarımız istedikleri an bizlere ulaşabiliyor. Hem vatandaşlarımızın istek ve arzularını yerine getirmeye çalışıyoruz hem de Erzurum’a hizmet için çalışıyoruz’ dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAŞKESENLİOĞLU: MİLLETİN VEKİLİ OLMANIN GEREĞİ NEYSE ONU YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kardelen Tv ekibini makamında misafir eden Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenloğlu ‘Milletin vekili olmanın gereği neyse onu yapmaya çalışıyoruz’ dedi.

Erzurumluların yoğun ilgi gösterdiklerini Erzurumlu hemşerileriyle görüşmekten büyük mutluluk duydukların söyledi.



Seçim meydanlarında Erzurumlulara ne söylemişlerse o vaatleri yerine getireceklerinin altını çizen Taşkesenlioğlu şöyle dedi: ‘Erzurum ekibi olarak birlikte hareket ediyoruz. Bütün çabamız Erzurum’un sorunlarına çare olmaktır. Hükümetimizin. Başbakanımızın ve Cumhurbaşkanımızın Erzurum’a bakış açıları çok samimidir. Erzurum bu dönem büyük sorunlarını çözmüş olacaktır.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ILICALI: RAYLI SİSTEM ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

TBMM’nde AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile de görüşen Kardelen Ekibi Erzurum’un sorunlarıyla ilgili nasıl bir çalışma yaptığını sordu.

Ilıcalı, bütün mesailerini Erzurum üzerine harcadıklarını söyledi.

Hızlı trenden raylı sitemine ve uluslar arası çağrı merkezi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

MHP MİLLETVEKİLİ AYDIN: ŞEHRİN SORUNLARINI GÜNDEMDE TUTACAĞIZ

Kardelen Ekibi Ankara’da MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ile de bir görüşme yaptı.

MHP Milletvekili Aydın yaptığı açıklamada, Şehrin sorunlarını sürekli gündemde tuttuklarını söyledi.



Muhalefet milletvekili olarak iktidarın Erzurum’a yapacağı hizmetler konusunda desteğini vermeye her zaman hazır olduğunu söyleyen Aydın, iktidarı da eleştirdi.

Dış politika ve terör anlamında iktidarın sınıfta kaldığını iddia eden Aydın, ‘Terörle mücadeleden asla vaz geçmemek gerektiğinin altını çizdi.

İÇİŞLERİ BAKAN MÜSTEŞARI ALTINOK: MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

Kardelen Tv ekibi İçişleri Bakan Müsteşarı Selami Altınok’la da bir görüşme yaptı. Altınok Kardelen TV ekibini makamında kabul etti.

Altınok, Erzurumlu olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunun altını çizerek, ‘Ülkemizi seviyoruz, Erzurum’u seviyoruz. Her şeyimizle Milletimizin emrindeyiz’ dedi.

HALKBANK GENEL MÜDÜRÜ TAŞKESENLOĞLU: ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Halkbank Genel Müdürü Erzurumlu Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile de bir görüşme gerçekleştiren Kardelen TV ekibi bankacılıkta göstermiş olduğu büyük başarıdan dolayı teşekkür etti.

Taşkesenloğlu’da yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Taşkesenlioğlu; ‘Esnafımızın yanındayız. Esnafımıza desteğimiz devam ediyor. Halkbank olarak esnafı destekliyoruz’ dedi.

Kardelen Tv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakaya, ise ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada İstanbul stüdyolarının Ocak ayı içerisinde hizmete gireceğini belirterek Ankara’da da bir stüdyo ve haber merkezi oluşturmak adına çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kaynak: İHA