Başkan Altay Cuma Buluşmaları'nda Vatandaşı Dinliyor

Konya’nın merkez Selçuklu ilçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Hüsamettin Çelebi Mahallesi oldu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akabe Camisi’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Altay Cuma Buluşmaları'nda Vatandaşı Dinliyor
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her Cuma ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. 2015 yılının son Cuma Buluşmasını Hüsamettin Çelebi Mahallesi’nde gerçekleştiren Başkan Altay, Akabe Cami’inde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla sohbet etti. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Altay’a, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

Selçuklu Belediyesi olarak altyapı, asfalt, imar, temizlik ve yeşil alan çalışmalarında önemli başarılar yakaladıklarını ifade eden Başkan Altay, “Bu hizmetlerin yanında Selçuklu’da her yaştan vatandaşımızın yararlanması amacıyla planladığımız sosyal ve spor tesisleri ile yaşam merkezlerini hayata geçirdik. İlçemize 2015 yılında kazandırdığımız yüzme havuzları, tenis kortu, aile yaşam merkezleri ile Selçuklu’nun sosyal yaşamına katkı sağladık” dedi.

Selçuklu’da yürütülen sosyal belediyecilik çalışmaları ile temel hedeflerinin mutlu ailelerin yaşadığı bir Selçuklu olduğunu ifade eden Başkan Altay,“Yapılan her hizmet ile bu hedeflere adım adım yaklaşıyoruz. Selçuklu’da hanımlar lokallerimizden 12 bin 928 hemşerimiz yararlanıyor. Hanımlar lokallerimizde üyelerimiz sosyal bir birliktelik sağladı, komşuluk ve kardeşlik ilişkileri gelişti, sağlık seminerleri ile bilgi ve birikimlerini geliştirdiler” diye konuştu.

Başkan Altay konuşmasının sonunda 2016 için dilek ve temennilerde bulunarak,“2016’nın ülkemize, Konya’ya ve Selçuklu’ya hayırlar getirmesi temenni ediyorum. İnşallah Selçuklu 2016’da da güzel hizmetlere kavuşmaya devam edecek ” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA