Beylikdüzü'nden Erzincan'a Eğitim Desteği

Sosyal medya üzerinden gelen talepleri değerlendiren Beylikdüzü Belediyesi, Erzincan’da bir okulun ihtiyaçları olduğunu tespit etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla Erzincan’a giden Belediye ekipleri ve Meclis Üyeleri okulun bilgisayardan oyuncağa kadar birçok ihtiyacını giderdi.

Beylikdüzü'nden Erzincan'a Eğitim Desteği
Eğitime sonuna kadar destek veren Beylikdüzü Belediyesi örnek bir adım daha attı. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da gelen talepleri özenle inceleyen Beylikdüzü Belediyesi ekipleri, Erzincan’da bir okulun ihtiyaçları olduğu haberini aldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri okulun ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ve Belediye Meclis Üyeleri İlyas Yılmaz ile Müslüm Akülker yaptıkları araştırma ve görüşmeler sonrasında okul ihtiyaçlarının büyük bir kısmını karşıladı.

Atatürk İlköğretim Okulu’na 3 adet masa üstü bilgisayar, 2 adet projeksiyon, 3 adet yazıcı toneri, 10 koli A4 fotokopi kağıdı ve çocuklar için oyuncaklar teslim edildi. Bunların yanı sıra öğretmenler odasına koltuk takımı, öğrenciler için forma, 7 adet yazıcı toneri, 10 adet futbol topu, 5 adet basketbol topu ve 5 adet voleybol topu ise en yakın zamanda okula iletilecek.

Yapılan görüşmede Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, okulun ihtiyaçlarının giderilmesinden kaynaklı oldukça memnun olduklarını ve ilçenin bir okula daha ihtiyacı olduğunu belirtti.

Vali Kahraman, “Beylikdüzü Belediyesi örnek bir belediye ve özellikle bu duyarlı davranış nedeniyle belediye başkanına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA