Adalet Bakanı Bozdağ, Antalya'da Açıklaması

"Burada yargıyla ilgili bazı konuları değerlendirmek, oradaki sorunları ele almak, çözümlere dair görüşler üretmek için bir dizi çalışmalar yürütülecektir

ANTALYA - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Antalya'da yarın başlayacak istişare toplantısına ilişkin, "Burada yargıyla ilgili bazı konuları değerlendirmek, oradaki sorunları ele almak, çözümlere dair görüşler üretmek için bir dizi çalışmalar yürütülecektir" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere, eski Adalet Bakanı Kenan İpek ve beraberindekilerle Antalya'ya gelen Bozdağ, havalimanında Vali Muammer Türker ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Ardından Antalya Valiliği'ne geçerek, şeref defterini imzalayan Bozdağ, Vali Türker ile bir süre görüştü.

Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, Vali Türker ile geçmişte değişik vesilelerle birlikte çalıştıklarını belirterek, Türkiye'nin en önemli kültür, tarih ve medeniyet şehirlerinden Antalya'da bulunduklarını, yarın da açılışa katılacağını ifade etti.

Söz konusu programın hafta sonu da devam edeceğini anlatan Bozdağ, "Burada yargıyla ilgili bazı konuları değerlendirmek, oradaki sorunları ele almak, çözümlere dair görüşler üretmek için bir dizi çalışmalar yürütülecektir" diye konuştu.

Vali Türker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bakan Bozdağ, daha sonra, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret, basına kapalı devam etti.
Kaynak: AA