Tebrik Kartları PTT'den, Göndermesi Malatya Parktan

Teknolojiye yenik düşen tebrik kartlarının hatırlanması amacıyla PTT ve Malatya Park iş birliği ile kampanya başlatıldı. AVM’de kurulan stantta yılbaşı tebrik kartları ücretsiz olarak gönderilebilecek.

Tebrik Kartları PTT'den, Göndermesi Malatya Parktan
MalatyaPark’ın son katında kurulan ve yılbaşı gecesine kadar açık olacak olan PTT standında geleneksel yılbaşı tebrik kartları MalatyaPark özel pulu ile ücretsiz gönderilecek. Teknolojinin gelişmesi ile unutulmaya yüz tutmuş olan bu geleneğin yeniden hatırlanması adına gerçekleştirilen etkinlikte ilk yılbaşı tebrik kartını gönderen MalatyaPark Yönetim Kurulu Başkan vekili Mehmet Kavuk, 100 yıldan fazladır var olan PTT’nin mektuplaşma geleneğini desteklediklerini söyledi.

Teknolojinin ilerlemesi ile artık tebrik kartı ve mektupların fazla kullanılmadığını belirten Kavuk, amaçlarının özellikle yeni nesil gençliğe bu geleneği yaşatmak olduğunu ifade etti.

Sümer İlk Okulu’ndan gelen öğrenciler de yapılan konuşmaların ardından sevdiklerine göndermek üzere doldurdukları yılbaşı tebrik kartlarını mektup kutusuna attılar. Etkinliğin sonunda ise Malatya Park tarafından öğrencilere eğlence kuponları hediye edildi.
Kaynak: İHA