Adana'da ''Temiz Ellerimiz, Sağlıklı Geleceğimiz Projesi''

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ''Temiz Ellerimiz, Sağlıklı Geleceğimiz Projesi''nin başarıyla sürdürüldüğü, projenin önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, projeyle ilkokul birinci sınıflar ve okul öncesi eğitim kurumlarındaki çocuklara, hijyen ve el yıkamanın kesintiye uğramadan sürdürülmesi ve davranışa dönüştürülmesinin amaçlandığı kaydedildi.

Açıklamada, merkez Çukurova ilçesin 100. Yıl Mahallesindeki Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulundaki tuvalet ve el yıkama lavaboları ile aynı kattaki ilkokul 1. sınıfların kullandığı tuvalet ve el yıkama lavaboları ile engelli tuvaletinin, Adana Selçuk Ecza Deposu Şube Müdürü Mahmut Diri tarafından merhum Ahmet Keleşoğlu adına faaliyet gösteren vakıf tarafından yaptırıldığı kaydedildi.

İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, Adana Selçuk Ecza Deposu Şube Müdürü Mahmut Diri’ye, projeye verdiği destek ve okuldaki bu katkısından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA