Suzan Kardeş Beylikdüzü'nde Balkan Havası Estirdi

Balkan kökenli sanatçı Suzan Kardeş, şarkılarını bu kez Beylikdüzü için söyledi. Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi’nde Hırvatça, Makedonca, Romanca şarkıları seslendiren Kardeş, içten sohbeti ve etkileyici kişiliğiyle de keyifli bir gece yaşattı.

Suzan Kardeş Beylikdüzü'nde Balkan Havası Estirdi
Her hafta sonu birçok konser, tiyatro ve söyleşi gibi kültür-sanat etkinlikleriyle vatandaşları buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi’nde Balkan kökenli sanatçı Suzan Kardeş’i ağırladı. Müzikle, dans ve eğlenceyi harmanlayan sanatçı, sıcak sohbetiyle de büyük beğeni topladı.

Balkanların en güzel şarkılarını ve türkülerini seslendirmek için sahneye çıkan Suzan Kardeş, Hırvatça, Romanca, Makedonca söylediği şarkılarla herkesi coşturdu. Balkan şarkılarından potpori yapan Kardeş, Atatürk’ün sevdiği şarkılardan biri olan Selanik Türküsü’nü de seslendirdi. Evreşe Yolları, Yovano, Ederlezi gibi şarkılara herkes hep bir ağızdan eşlik etti. Nostaljik Yeşilçam filmlerinin unutulmaz parçalarını da repertuvarına ekleyen Kardeş, klarnet, davul, darbuka, trompetten oluşan orkestranın yaptığı 9/8’lik müzikle eğlenceli bir sahne gerçekleştirdi.

ERSAN ERDURA 1980’Lİ YILLARIN PARÇALARINI SESLENDİRDİ

Haftasonu Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşan Ersan Erdura da 1960’lı, 70’li ve 80’li yılların hit olmuş yabancı parçalarını ve unutulmaz efsane Elvis Presley’in şarkılarını seslendirdi. İki bölümden oluşan konserde Erdura’yla özdeşleşen Türkçe şarkılar ve 70’li, 80’li yıllara damgasını vurmuş nostaljik şarkılar da söylendi.
Kaynak: İHA