Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, Havza Belediye Başkanı İkiz'i Ziyaret Etti

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

Sarıcaoğlu, ziyarette, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'in Havza için yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

İkiz'in bölgede örnek gösterilen hizmetlere imza attığını ifade eden Sarıcaoğlu, "Bizler de Sayın Başkanımın bilgi ve deneyimlerinden yaralanmak adına sık sık bir araya gelmekteyiz. Her iki ilçe kardeş, bizlerin ve halkımızın gözünde bu böyle. İlçelerimiz için yapılacak her şeyde ortak hareket etmek için fikir alışverişini önemsiyor ve fırsat buldukça kendi aramızda istişare yapıyoruz. Her iki belediyemiz de elinden geldiği kadar bir birine araç ve diğer konularda destek olmakta. Sayın Başkanıma desteklerinden ötürü teşekkür ederim" dedi.

İkiz ise birlikteliğin önemine işaret ederek, "Havza ve Kavak birbirine yakın iki kardeş ilçe. Bizlerin ayrımız, gayrımız yok. Havza Belediyesi olarak elimizden gelen tüm imkanlar ile Kavak Belediyemizin yanındayız ve yanında olacağız. Yapmış olduğumuz bu değerlendirme toplantıları ile birbirimize yardım ve halkımıza hizmet konusundaki gereksinimleri ortaya koyuyor ve ortak çözümler buluyoruz. Sayın Başkanımın değindiği üzerine halkımıza hizmet konusunda her iki belediye de bir birinin yanında. Ben de Sayın Başkanıma Havzalılar adına teşekkür diyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA