Havza'da Doğalgaz Çalışmaları

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçede devam eden doğalgaz çalışmalarının 2015 yılı etabının tamamlandığını bildirdi.

İkiz, Havza'da yüklenici firma tarafından yapılan doğalgaz hattı döşeme çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Firma tarafından 2015 yılı için planlanan doğalgaz hat döşeme çalışmalarının sona gelindiğini belirten İkiz, "Bu yıl doğalgaz çalışmalarımız 25 Mayıs,19 Mayıs, Bahçelievler, Yeni, İcadiye ve Boyalıca mahallelerinde çalışıldı. Önümüzdeki yıl Kaplıcalar bölgesi, Çay Mahallesi, Sondaj Mahallesi'nde çalışmalar yapılacak. İnşallah önümüzdeki yıl itibarıyla ilçemizin yüzde yüzü doğalgaza kavuşmuş olacak. Sözleşme gereği 2016 sonunda tüm ilçenin doğalgaz almış olması gerekiyor. Son iki sokağımızda yapılacak çalışmalar ile 2015 sezonunu kapatacağız. 2016 doğalgaz çalışmaları ise nisan ayı gibi başlayacak" dedi.

İkiz, 2015 yılı çalışmaları ile birlikte 73 bin 330 metre doğalgaz hattı döşenerek 5 bin 121 konut ve 3 bin 53 binaya doğalgaz verildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA