Duman'dan Başkan Sekmen'e Winterfest Teşekkürü

Memur Sendikası Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Erzurum’un tanıtımına katkı sağlayan, Türkiye ve Dünya gündemine taşıyan 2015 Winterfest Kış Festivali nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Duman'dan Başkan Sekmen'e Winterfest Teşekkürü
Geleneksel hale getirilmesi planlanan ve bu sene ikincisi düzenlenen Winterfest’in Erzurum’a büyük kazanımlar getireceğini belirten Memur Sendikası Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Erzurum’a sosyal, ekonomik katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ettiğini söyledi.

Erzurum’un geçmiş yıllardaki geri kalmış izlenimi son 2 senedir yıktığını ifade eden Duman, Başkan Sekmen’in gerçekleştirdiği organizasyonlar ve planlar neticesinde geleceğe umutla baktıklarını kaydetti.

Başkan Sekmen’in yaptığı çalışmaları takdir ile karşıladığına vurgu yapan Duman, “Büyükşehir Belediye başkanımız Mehmet Sekmen, kentimizi bir turizm elçisi olarak ulusal ve uluslararası arenada tanıtıyor. Dünyanın seçkin ülkelerinde yapılan ve Avrupa’da da birçok örnekleri bulunan Winterfest, Erzurum’da Sayın Sekmen’in direktifiyle hayat buldu. 3 gün süren ve her anı şölen havasında geçen festival, şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Uzun yıllardır festival ve organizasyonlara özlem duyan Erzurum halkı, bu dev organizasyonda doyasıya eğlendi. Üç büyük konser, kent içerisinde düzenlenen sergi, oyun, kumpanya ve spor yarışları yaygın ve yerel medyada geniş bir şekilde yer aldı. Biz bu katkılarından ve çalışmalarından dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz. İnşallah Erzurum, dünya kamuoyun da ki gündeminde de yer alacak. Spor, sanat, ekonomi ve üretimde ülkemizin elle gösterilen lider ve zirve kentlerinden biri olacağız” dedi.

Kaynak: İHA