Burhaniye'de Belediye İş Yeri Temsilcileri Seçildi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Disk Genel-İş Sendikası temsilcileri seçildi. İş yeri baş temsilcisi seçilen Uğur Mamuk ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Burhaniye'de Belediye İş Yeri Temsilcileri Seçildi
Burhaniye Belediyesi şantiyesinde yapılan seçimler de 101 işçi oy kullandı. Burhaniye Belediyesi işçisini temsil etmek üzere O. Uğur Mamuk Disk Genel-İş sendikası baş temsilcisi oldu. Kullanılan oyların 65’ini alan Uğur Mamuk, işyeri temsilcisi olurken, rakibi Rıfat Sarı ise 36 oy alabildi. Seçimlerin ardından Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı makamında ziyaret eden Uğur Mamuk ve ekibi, Başkan Uysal ile sohbet ettiler. İşyeri Baş Temsilcisi O. Uğur Mamuk ve iş yeri temsilcileri; Oktay Yumuş, Cabir Yeşiltaş, Selahattin Kaygısız, Oktay Temurcan, Şadiye Aslanöz, Hasan Önen, Günay Cihanlar’a yeni görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Necdet Uysal,” Sendikalar ile her zaman uyum içinde ve koordineli bir şekilde çalışarak Burhaniye için çalışacağız” dedi.

İşyeri baş temsilcisi olarak 105 işçi ve belediye yönetimi arasında köprü görevi göreceklerini belirten O. Uğur Mamuk da,“ Belediyemizin ve işçilerimizin çıkarları doğrultusunda demokratik bir ortamda görevimizi en iyi şekilde yürüteceğiz” dedi.

İş yeri temsilcileri ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Necdet Uysal ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Burhaniye Belediyesi iş yeri temsilcileri yedek üyeleri ise; Levent Erkap, Yıldız Erim, Mustafa Koyun, Cemal Alkan olarak belirlendi.
Kaynak: İHA