Rusya'ya İhraç Ettiği Mobilyaları Geri Çekti

Manisa'da bir mobilya mağazası, Rusya'ya yaptığı ihracat ürünlerini geri çekerek bunları iç piyasada yüzde 50 indirimle satma kararı aldı

MANİSA - Manisa'da bir mobilya mağazası, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik ticari yaptırımlarına tepki olarak bu ülkeye ihraç ettiği ürünleri geri çekti ve bunları iç piyasada yüzde 50 indirimle satma kararı aldı.

Mağaza sahibi Mesut Aldemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rusya'ya ihracat gerçekleştirdiklerini, son yaşanan olayların ardından bu ülkenin Türkiye'ye yönelik ticari yaptırımlarına karşı ürünlerini geri çektiklerini ifade etti.

Manisa'da 26 Aralık'ta açacakları mağazada bu ülkeye ihraç edecekleri ürünleri yüzde 50 indirimle satacaklarını dile getiren Aldemir, şöyle konuştu:

"Rusya'ya yapacağımız tüm ihracat ürünleri geri çekip bağlantılı olduğumuz tüm fabrikalarımızdaki tüm ürünleri Manisa halkına yüzde 50 fiyatına sunacağız. Mağazamızda mobilya anlamında tüm ürünler var. Ürünlerimiz tükenene kadar mağazamız sürekli açık kalacak. Yoğun bir ihracatımız vardı, hepsini geri çektik. Ürünlerimiz kaliteli ve ihracat malıdır. İhracat malı olduğu için kaliteli ürünü çok uygun fiyata vereceğiz."

Aldemir, mağazanın önüne açtıkları "Putin'e inat" başlıklı pankartın vatandaşların ilgisini çektiğini, şimdiden ürünlere talebin olduğunu kaydetti.
Kaynak: AA