Savcı Fikret Seçen Böyle Kaçmış !

Hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulmadan iki gün önce Hollanda’ya giden eski Özel Yetkili İstanbul Başsavcıvekili ve Çorum Savcısı Fikret Seçen, Atatürk Havalimanı’nda güvenlik kameralarına yansıdı.

Savcı Fikret Seçen Böyle Kaçmış !
İstanbul eski Özel Yetkili Başsavcıvekili ve Çorum Savcısı Fikret Seçen, HSYK tarafından Askeri Casusluk soruşturmasında usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle geçici olarak görevden uzaklaştırılmış ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konmuştu. Ancak Seçen’in hakkında verilen yurt dışına çıkış yasağından iki gün önce KLM uçağı ile Hollanda’nın Amsterdam kentine gittiği belirlenmişti. HSYK’nın talebi üzerine Atatürk Havalimanı güvenlik kameralarını inceleyen Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Seçen’in 24 Kasım günü 210 numaralı kapıdan uçağa binerek Hollanda’ya gittiğini tespit etti.

Fikret Seçen’in Atatürk Havalimanı’dan yurt dışına çıktığı anlar, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde pasaport kontrolüne gelen Fikret Seçen, yanındaki bir kişi ile vedalaşıyor. Seçen daha sonra pasaport kontrolünden geçerek uçağına doğru ilerliyor.

Kaynak: İHA