İZSİAD'dan Ege Seramik'e Ziyaret

İSTANBUL - İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD), Ege Seramik'in Kemalpaşa'daki fabrikasını ziyaret etti.

Ege Seramik açıklamasına göre, İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, Başkan Yardımcısı Mukaddes Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Kayaönü ile Birsen Kayaönü Ege Seramik'in Kemalpaşa'daki fabrikasına ziyarette bulundu.

İZSİAD heyetine Ege Seramik Shoowroom'unu gezdiren Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, ziyaretçilere doğal onyx mermerinden üretilen Himalaya, kendinden Swarovski taşlı Soft, doğal ahşap görünümlü Beachwood seramikleri hakkında bilgi verdi.

Yedigüller, İZSİAD heyetinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, İZSİAD'ın hem Ege Bölgesi hem de Türkiye için yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu dile getirdi.

İZSİAD Başkanı Küçükkurt ise Ege Seramik'in ülke ve kent ekonomisinin önemli firmalarından biri olduğunu ve ürünlerinin beğeniyle kullanıldığını kaydetti. Küçükkurt, "Ege Bölgesi'nde böyle ciddi bir kuruluşun varlığından çok memnunuz. Ege Seramik, ürünleri, yatırımları ve fabrikada kullanılan teknolojileri ile dev bir kuruluş. İzmir'e ve İzmir sanayisine katkılarında dolayı kendilerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA