Burhaniye'de Akademik İşbirliği Toplantısı

Balıkesir”in Burhaniye ilçesin de, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen işbirliği toplantısında, ilçede bulunan banka müdürleri bir araya geldi.

Burhaniye'de Akademik İşbirliği Toplantısı
Kahvaltılı toplantıya, Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Garanti Bankası Müdürü Bülent Aslan, Halk Bankası Müdürü Güven Çelik, Ziraat Bankası Müdürü Meryem Koç, İş Bankası Müdürü Mesut Coşar, Deniz Bank Müdürü Lütfi Çetinkaya, Finans Bank Müdürü İsmail Yağcı ve Yapı Kredi Bankası Müdürü Seyfi Özsoy katıldı.

.

Toplantıda, üniversite sektör işbirliğine vurgu yapılırken, BUBYO bünyesinde bulunan Bankacılık ve Finans Bölümüne yönelik ne tür katkılar yapılabileceği üzerinde duruldu. Yüksekokul Müdürü İlban, “Yüksekokulun çıktıları olan öğrencilerin ülke ekonomisi açısından son derece önemli olan Bankacılık ve Finans sektörüne daha kalifiye bir şekilde katılabilmeleri için bu ilişkilerin geliştirilmesinin etkili olacağını söyledi.



Müdür İlban, görüş alışverişinde bulunmanın hem sektör, hem üniversite hem de ülkemiz için değerli olduğunu ve bu çıktıların birlikte harman edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verdi. Tüm Banka yöneticileri de bu ilişkilerin geliştirilmesi gerektiği, birlikten güç doğacağı aynı zamanda yüksekokulun bilinirlik düzeyinin artırılması açısından katkı sağlayacağı ve gelinen bu noktadan oldukça memnun oldukları ve bu toplantıların artarak devam etmesi gerektiğinin altı çizildi. Müdürler, öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerinin aktarılmasının önemli olduğu yönünde görüşlerini belirtiler. Kahvaltı sonrasında yüksekokul müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, misafirlerine BUBYO Uygulama Otelini gezdirerek tesisleri ile ilgili bilgiler verdi.
Kaynak: İHA