Maltepe'deki Kreşlere Tam Not

Maltepe Belediyesi’nin kreşleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yaptığı kontrollerde tam not aldı.

Maltepe'deki Kreşlere Tam Not
Daha önce ’en hijyen’ kreş seçilen Maltepe Belediyesi’nin çocuk yuvaları, yapılan denetlemede bir kez daha tam not aldı. Maltepe Kaymakamlığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nce yapılan denetlemede, belediye kreşlerinin yemekhaneleri incelendi. Kreşler, hijyen, genel düzen ve yemekhane açısından başarılı bulundu.

4 KREŞ DAHA AÇILACAK

Müdürlük yetkililerinin gıda ve yemek numuneleri alarak yaptığı incelemelerde, belediye kreşlerinin yetkinliği bir kez daha kanıtlanırken, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bir yandan kreş sayımızı arttırırken, bir yandan da kreşlerimizde en iyi eğitim başta olmak üzere, çocuklarımıza en güzel geleceği vermek istiyoruz. Bunun için de her açıdan kreşlerimiz donatıyor, kreşlerimizin temizliğine çok ama çok önem veriyoruz. Yapılan incelemelerde görülüyor ki, bunu başarmak için gösterdiğimiz uğraşlar karşılığını buluyor. Bu yüzden mutlu ve gururluyuz" dedi.

Yakında  Esenkent, İdealtepe, Altıntepe ve Aydınevler kreşlerini de hizmete açacaklarını ifade eden Kılıç, kreşleri her açıdan donatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA