AK Parti Erzincan Milletvekilleri Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Erzincan Milletvekilleri, ilde görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve gündemle ilgili açıklamalar yaptılar

ERZİNCAN – AK Parti Erzincan Milletvekilleri, ilde görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek yapılan çalışmalar ve gündemle ilgili açıklamalar yaptılar.

Bir restaurantta gerçekleşen toplantıya AK Parti Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram ile birlikte Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Başkanı Orhan Bulut, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ve parti yöneticileri katıldı.

Terörle mücadelenin devam ettiğini hatırlatan Sebahattin Karakelle, terörle mücadelenin devam edeceğini belirterek, “Cizre ve Silopi ilçelerinde operasyonlar sürüyor. Bu operasyonlardaki amaç orada yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktır” dedi.

Emniyet güçlerine başarılı çalışmalarından dolayı milletimiz adına teşekkür borçlu olduklarını kaydeden Karakelle, "Şunu herkes bilsin ki son terörist kalana kadar mücadelemiz devam edecektir. Hiçbir zaman geri adım atılmayacaktır. Biz parti olarak tek devlet, tek bayrak, tek millet, tek vatan bizim sevdamız ve biz bu sevdamızdan asla ödün vermeyeceğiz. Bizden bu ülkede kimse tek bir çakıl taşı dahi alamaz. Kalkıp da bu ülkeye ihanet eden üç beş çapulcuya meydanı bırakacak değiliz.” diye konuştu

-"Sözümüzün arkasındayız"

AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Baykam ise, ile yapılacak yatırımların devam edeceğini söyledi. İş adamlarıyla görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Baykam, seçim sürecinde ne konuştularsa onları yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bayram “ Nerde ne kadar Erzincanlı dernek varsa hepsini ziyaret ederek köprü vazifesi kuracağız. Cumhuriyetin 100. Yılına marka şehir olmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.”

Kaynak: AA