İsmail Acar Şeb-İ Arus Sergisi'ne Yoğun İlgi

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde devam eden İsmail Acar Şeb-i Arus Sergisi; iş, sanat, siyaset, medya ve akademik camiadan katılan ünlü konukların büyük beğenisini topladı. İsmail Acar’ın sergilenen eserlerini tek tek inceleyen ünlü simalar, serginin günün anlamına ve önemine yakışan bir etkinlik olduğunu söylediler.

İsmail Acar Şeb-İ Arus Sergisi'ne Yoğun İlgi
Beyoğlu Belediyesi’nin Hz. Mevlana’nın 742’inci Vuslat Yıldönümü münasebetiyle ev sahipliği yaptığı İsmail Acar Şeb-i Arus Sergisi; iş, sanat, siyaset, medya ve akademik camiadan katılan ünlü konukların büyük beğenisini topladı. Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde 14 Ocak’a kadar açık kalacak olan serginin günün anlamına ve önemine yakışan bir etkinlik olduğunu belirten ünlü simalar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a böylesine önemli bir sergiye ev sahipliği yaptığı için teşekkür ettiler.

Ünlü Ressam İsmail Acar’ın sergilenen eserlerini tek tek inceleyen ünlü televizyon sunucusu, Gazeteci-Yazar Balçiçek İlter, sergiyi çok beğendiğini belirterek, “Çok güzel bir günde anlamlı bir sergi, kısaca Şeb-i Arus’a yakışan bir sergi. İsmail Acar hakikaten imzasını atmış. Beyoğlu Belediyesi’nin böyle bir etkinliğini kaçırmak istemediğimden dolayı buradayım” dedi.

“BEYOĞLU BELEDİYESİ, BEYOĞLU’NA YAKIŞIR SERGİLER YAPIYOR

Sergiyi ziyaret eden Kültür A. Ş. Genel Müdürü Nevzat Kütük de, Beyoğlu Belediyesi’nin bu tür kültür sanat etkinliklerinin başı şeklinde olduğunu ifade ederek, “Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu’na yakışır şekilde sergiler yapıyor, bu da onlardan bir tanesidir. Ender sanatçılarımızdan İsmail Acar Bey’in eserlerinin burada sergilenmesi onur vericidir. Beyoğlu Belediyesi’ne böyle bir etkinlik yaptığı için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“MUHTEŞEM BİR SERGİ”

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Ayanoğlu Şişman ise, bu tür sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yaptığı ve önem verdiği için Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı kutladığını belirterek, İsmail Acar bizim çok sevdiğimiz bir sanatçıdır, sergi muhteşem zaten. Burada yapılan farklı bir şey, her kesimden kademeden insan var burada. Akademik camiadan, iş hayatından, bürokratlardan, özellikle sanat ve siyasetten insanlar. Bizi birleştirmesi açısından çok güzel, çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA