Burhaniye'de Genç Girişimcilere Sertifika

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ticaret Odasında, Kosgeb işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursunu bitiren 30 kişiye törenle belgeleri verildi. Belge törenine, Kosgeb Balıkesir Şube Müdürü Hüsamettin Çay, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Aysel ile yönetim kurulu üyesi Alptekin Uysal, Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı ve kursiyerler katıldı.

Burhaniye'de Genç Girişimcilere Sertifika
Burhaniye Ticaret Odası, Kosgeb Eğitim Merkezi oldu. Girişimcilik kursunu bitiren 30 kişiye belgeleri verilirken, kursların devam edeceği açıklandı. Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş ile yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerlere teşekkür eden Kosgeb Şube Müdürü Hüsamettin Çay, genç girişimcilere müjdeler verdi. Müdür Çay, 30 bin lira olan hibe desteğinin 50 bine, 70 bin lira olan faizsiz kredi desteğinin de 100 bin liraya kadar yükseltildiğini söyledi.

Girişimcilerden kısa sürede işlerini kurmalarını isteyen Müdür Hüsamettin Çay,” Girişimciler için çok güzel uygulamalar başladı.

Hepinizin güzel işler kurmanızı bekliyoruz. Burhaniye Ticaret Odası ile çok iyi çalışmalarımız oldu. Burhaniye eğitim merkezi haline geldi” dedi.

Girişimcilik kursu için 109 kişinin başvurduğunu anlatan Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş,” Biz, Burhaniye’nin yanı sıra körfezdeki diğer ilçelerde yaşayan girişimcilere de hizmet veriyoruz. Kursumuzu bitiren arkadaşlarımızın güzel işler yapmalarını bekliyoruz.” dedi.

Daha sonra, Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı’nın daveti üzerine sahneye gelen genç girişimcilere belgeleri verilirken, tören sonunda toplu fotoğraf çektirildi.
Kaynak: İHA