Balışeyh'te 'Zenginleştirilmiş Kütüphane' Açıldı

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında kurulan "Zenginleştirilmiş Kütüphane", düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Kaymakam Yusuf Yıldırım, TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulu'nda kurulan kütüphanenin açılışında yaptığı konuşmada, kitap ile öğrencinin ayrılmaz bir ikili olduğunu söyledi.

Bilgiye ulaşmak için öğrencilerin her an uzanabilecekleri bir kitabın olması gerektiğini belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulu zenginleştirilmiş kütüphaneye kavuşturuldu. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve halkımıza hayırlı olsun. Zenginleştirilmiş kütüphane kapsamında kitap, internet erişimi, bilgisayar ve zeka geliştirici materyallerle yeni bir kütüphane konsepti oluşturduk. Bu sayede öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız kütüphanede teknolojik imkanlardan üst düzeyde istifade edecek, aynı zamanda rahat ve konforlu bir şekilde de zaman geçirmiş olacaklardır."

Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Kapucu, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Yalçın, kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA