Merzifon'da Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

Merzifon ilçesinde, Amasya Emniyet Müdürlüğünce vatandaşların katılımıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Akif Gülle Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen toplantıda trafik, emniyet ve belediyeyi ilgilendiren birçok konu ele alındı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, güvenlik temalı toplantılarla sorumluluk alanları olan il ve ilçelerdeki halkın güven ve huzurunu sağlayacak çalışmalar yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Toplumu  bilgilendirmek, çocuk ve gençlerin suça sürüklenmesini önlemek ve suç mağduru olmalarını engelleyecek tedbirleri değerlendirmek için toplantılar düzenlediklerini dile getiren Artunay, sorunların çözülmesinde destekleyici ve ortak bir yaklaşım geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Artunay, "Toplumun desteği ve alakası olmadan suçla ilgili problemlerin çözülmesi mümkün olmaz. Tüm personelimiz sizlere sıcak bir dost eli olabilmek için 7 gün 24 saat görev başındadır" dedi.

Konuşmaların ardından Hamamözü Kaymakamı Necmettin Özen, Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Belediye Başkanı Alp Kargı, İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, Merzifon POMEM Müdürü İlyas Aktaş’tan oluşan komisyon, toplantıya katılanların sorun, talep ve görüşlerini dinledi.

Kaynak: AA