Marmaray'da Vatandaşlara Sabah Çorbası Sürprizi

Zeytinburnu Belediyesi tarafından sabah saatlerinde Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu’nda yapılan çorba ikramı soğuk havada vatandaşların içini ısıttı.

Marmaray'da Vatandaşlara Sabah Çorbası Sürprizi
Zeytinburnu Belediyesi sabahın erken saatlerinde işe, okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara çorba ikram etti. Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nda kurulan stantlarda ikram edilen çorbalar, kahvaltı yapma imkanı bulamayan vatandaşları memnun etti. Soğuk havada ikram edilen sıcacık mercimek çorbalarını içen vatandaşlar, çorba ikramı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.

Başkan Aydın, soğuk havalarda vatandaşlara çorba ikram ettiklerini ifade ederek, “Kahvaltı yapmadan genelde evlerimize gidiyoruz. Burada da kahvaltı yapmadan işe gidenlere serin İstanbul sabahında sıcak çorba ikramımız oluyor. Kış boyunca da bu imkanı İstanbullu hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“ÇORBA BİZE SÜRPRİZ OLDU"

Okula giderken ikram edilen sıcak çorbadan içme imkanı bulan vatandaşlardan Ömercan Sazak hizmetten memnuniyetini dile getirerek, “Çok güzel çorba, mercimek çorbası da çok severim. Her gün yapsınlar bu hizmeti. Kahvaltı yapmamıştım çok iyi oldu” diye konuştu.

Soğuk havada sıcak çorbalarla içlerini ısıtan vatandaşlardan Nevran Topçu ise kendilerine sürpriz olduğunu dile getirerek, “Çok güzel bir uygulama sürpriz oldu bize” dedi.

Sabah çorbasının güzel olduğunu söyleyen Levent Aydemir ise “İnsanlar için zaten faydalı bir şey çorba. Çoğu kişi de evinde kahvaltı yapamıyor olabilir. Yapsa bile çorba her an tercih edilebilecek bir şeydir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA