Lösemili Çocuklar Yararına 'Yılbaşı Alışveriş Şenliği'

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Lions Kulübü’nün lösemili çocuklar ve öğrenci burslarına katkıda bulunmak adına gerçekleştirdiği ’Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ne katılarak, etkinliğe destek verdi.

Lösemili Çocuklar Yararına 'Yılbaşı Alışveriş Şenliği'
Akdeniz Lions Kulübü, lösemi hastası çocuklar yararına ’Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ düzenledi.

İçel Tenis Kulübü’nde gerçekleşen etkinlikte, Lions kulüplerinin yanı sıra İçel Soroptimist Kulübü ve Mezitli Soroptimist Kulübü gibi sivil toplum kuruluşları stant açarak, lösemili çocuklar için tek yürek oldu. Kurulan stantlarda satılan ürünlerin geliri, lösemili çocukların yanı sıra öğrencilere eğitim yardımı olarak bağışlandı.

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan da etkinliğe katılarak, sivil toplum kuruluşlarına destek verdi. Açılış öncesinde konuşan Başkan Tarhan, bu tarz yararlı projelere belediye olarak sonuna kadar destek sağlayacaklarını belirtti.

‘Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nin son derece yararlı ve önemli bir etkinlik olduğunu vurgulayan Tarhan, “Bu tür etkinliklerde tüm kulüpleri bir araya getirip, ortak hareket etmelerini sağlamak lazım. Sivil toplum kuruluşlarının buna benzer çalışmalarında belediye olarak ortak hareket edip, güzel çalışmalara imza atacağız. Burada bulunarak desteklerini esirgemeyen tüm sivil toplum kuruluşlarını da kutluyorum" dedi.

İçel’de lösemili çocuklar adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getiren Akdeniz Lions Kulübü Dönem Başkanı Fatma Kozacıoğlu da “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve yönetim olarak geleneksel hale getirme kararı aldığımız ’Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ etkinliğimizden elde edilecek gelirin tamamını lösemi hastası çocuklarımız için kullanacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA