Kayseri Şeker Fabrikası Yöneticilerinden Pandoğa Çiftliğine Ziyaret

Kayseri Şeker Fabrikası yöneticileri, Pandoğa Gebe Düve ve Süt Üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak çiftlikteki sürü varlığı, çiftliğin şuandaki konumu ve geleceğe ilişkin yapılması planlanan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Şeker Fabrikası Yöneticilerinden Pandoğa Çiftliğine Ziyaret
Pandoğa tesislerine yapılan ziyarete, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Üyelerden İlhan Argun, Harun Halıcı, Denetim Kurulu Üyelerinden Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Üyelerden Hurşit Dede, Abdulkadir Güneş, Niğmetullah Sevim, Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli katıldı.

Ziyarette, Pandoğa şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Canıtez, Pandoğa ve Panpet Şirketleri Yönetim Kurulu üyeleri, şirket müdürleri ve diğer yetkililer de hazır bulundu. Ziyarette yetkililer fabrika ile ilgili bilgiler aktardı. Yarı açık işletmede hayvanlar için en uygun hijyen ve çevre koşulları oluşturulup, kaba yem ihtiyacının genellikle Erciyes Üniversitesi arazisine ekilen yem bitkileri ve çiftlik çevresindeki ıslah edilen arazilerden elde dilen yem bitkilerinden karşılanarak maliyetlerin azaltılmaya çalışıldığı belirtildi.
Kaynak: İHA