Büyükşehirden Ödemelerde Taksit Kolaylığı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Bölgesel Isıtma abonelik ücreti başta olmak üzere diğer hizmetlerle ilgili vatandaşlara taksit kolaylığı sağladı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne anlaşmalı bankalar aracılığıyla ödemelerini 5 veya 9 taksit olarak yapabilecek.

Büyükşehirden Ödemelerde Taksit Kolaylığı
Ödemelerde vatandaşların zorlanmaması noktasında önemli bir adım atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, taksit dönemi başlattı. Konuyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda ödemelere taksit kolaylığı sağladıklarını söyledi.

Uluturhan, özellikle Soma’da yürütülen Bölgesel Isıtma Sistemi’ne abone olmak isteyen vatandaşların, abonelik ücretlerini tek sefer yerine anlaşmalı bankalar aracılığıyla taksitle ödeyebileceklerini söyledi.

Taksitlendirme işlemleriyle ilgili bilgi veren Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, “Bölgesel Isıtma Sistemi’ne abone olmak isteyen vatandaşlarımız Halk Bankası Paraf kredi kartı, Vakıfbank kredi kartı ve Word özellikli kredi kartlarıyla abonelik ücretlerini 9 taksitte ödeyebilecek. Ayrıca Garanti Bankası ve bonus özellikli tüm kredi kartlarıyla da ücretler 5 taksitle ödenebilecek” diye konuştu.

ŞEHİT VE MADEN ŞEHİTLERİNİN AİLELERİNE 6 TAKSİT YAPILACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan Şehit ve Maden Şehitlerinin 1. Derece yakınlarına da herhangi bir banka aracılığı olmadan 6 taksit yapılacağını söyledi.

Bu taksitlendirme işlemlerinin Gazileri, 1. Derece yakınlarını, emekli ve dul vatandaşları da kapsadığını dile getiren Uluturhan, “Bu vatandaşlarımız resmi belge ile belgelendirdiği takdirde başkanlığımız tarafından Büyükşehir Belediyesi’ne yapacakları tüm ödemelerini 6 eşit taksitle ödeyebilecek” dedi.

DİĞER ÖDEMELERDE DE TAKSİT YAPILACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sadece Bölgesel Isıtma Sistemi’nde değil diğer ödemelerde de taksit olanağı sunduklarını belirten Uluturhan, “Halkımız Büyükşehir Belediyesi’ne tüm ödemelerini taksitle yapabilecek. İlan ve Reklam Vergisi, Kira, Yangın Sigorta Vergisi, MABEM, diğer kurs ücretleri, Plaka Tahsis Ücretleri, Cenaze Hizmetlerine ait ücretler, ilaçlama ücretleri, itfaiyenin özel hizmetlerine ait ücretler, harçlar ve benzeri hizmetlerde bunların içerisinde yer alıyor” şeklinde konuştu.

PEŞİN ÖDEMELER BELEDİYE SİTESİNDEN YAPILABİLİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan ödemelerin www.manisa.bel.tr adresinden de yapılabildiğini sözlerine ekleyen Uluturhan, “Vatandaşlarımız internet sitemizde bulunan online işlemler menüsünde hızlı ödeme bölümüne girerek peşin ödemelerini kredi kartlarıyla buradan da yapabilirler” dedi.

Kaynak: İHA