Bu Hafta 7 Film Vizyona Girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek.

Çağan Irmak'ın yönettiği ve Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sevil Akı ile Batuhan Begimgil'in oynadığı "Nadide Hayat" isimli film izleyici ile buluşacak.

Başarılı yönetmen Çağan Irmak'ın yeni filmi, hayatını değiştirmeye karar veren orta yaşlı bir kadının komik hikayesini konu alıyor.

- "Gassal"

Ayhan Eroğlu, Nilay Olcay, Alican Çokoğur ile Mustafa Çelik'in oynadığı "Gassal", korku ve gerilim meraklılarının ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Alper Kıvılcım'ın yazıp yönettiği Gassal, gasilhanede yaşayan Abbas adındaki bir adamın herkesten sakladığı sırlarının, eve yatıya gelen arkadaşı tarafından ortaya çıkarılmasıyla başlayan gerilim dolu hikayesini anlatıyor.

- "Ma Ma"

Penelope Cruz'un, başrollerini İspanyol sinemasının ünlü isimleri Luis Tosar ve Etxeandia'yla paylaştığı Ma Ma'nın yönetmen koltuğunda, "Kutup Çizgisi Aşıkları" ve "Sex and Lucia" filmlerinden adını duyuran Julio Medem oturuyor.

Dram türündeki İspanya yapımı filmin konusu şöyle:

"Bir ilkokulda öğretmenlik yapan Magda, meme kanserine yakalandığını öğrenir. Daha önce de yakalanıp iyileştiği hastalığın bu kez epeyce ilerlediği ortaya çıkar. Magda yaşadığı bu zor günlerde en yakınlarının neşesine güvenmektedir. Hayattan alabildiğince keyif almanın derdinde olan Magda, bunu yanındakilere de geçirmek ister. Kendisine 6 aylık ömür biçildiği gün hamile olduğunu öğrenir ve kaderini değiştirmeye karar verir."

- "Lolo"

Romantik filmlerin unutulmaz aktrisi Julie Delpy, "Lolo" adlı filmde hem yönetmen, hem senarist, hem de başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Başarılı oyuncu Julie Delpy'e başrolde Dany Boon, Vincent Lacoste ile Karin Viard'ın eşlik ettiği filmin konusu şöyle:

"Violette, 40 yaşında, hayatını moda sektörüne adamış başarılı bir kadındır. Uzun soluklu bir ilişkisi olamayan Violette, bir bilgisayar dahisi olan Jean Rene ile tanıştığında en sonunda aradığını bulur. Jean Rene farklı biri olmasına rağmen, ikilinin arasında inkar edilemez bir kimya oluşur. Ancak ilişkilerinin ciddiye binmesiyle Violette'in oğlu Lolo problem olur. Lolo, Jean-Rene'yi bir türlü sevemez ve annesine layık bulmadığı bu adamı uzaklaştırmak için gizli bir harekat başlatır."

- "Mutlu Yıllar"

Alan Arkın, John Goodman, Ed Helms ile Diane Keaton'un başrollerinde oynadığı "Mutlu Yıllar", komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Bir Noel komedisi olan Mutlu Yıllar'ın yönetmen koltuğunda Jessie Nelson oturuyor. Filmin senaryou ise Steven Rogers'a ait.

- "Kahin'in Kızı"

Yönetmenliğini Kenneth Kainz'ın yaptığı "Kahin'in Kızı", fantastik bir dünyada yaşayan, annesi gibi baktığı kişilerin ruhlarını gören Dina'nın hikayesini beyazperdeye taşıyor.

Aksiyon türündeki filmin başrollerinde Allan Hyde, Jakob Oftebro, Roland Moller ve Soren Malling yer alıyor.

- "Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman"

"Çılgın Dostlar"ın devamı niteliğindeki film, "Boog" adındaki, vahşi hayatla ilgisi olmayan bir boz ayının tabiatta yaşama mücadelesini anlatıyor.

Animasyon türündeki filmin orjinal seslendirmelerini Garry Chalk, Kathleen Barr, Trevor Devall, Melissa Sturm ve Donny James Lucas yaptı.

Kaynak: AA