Akçadağ Ören Mahallesi'nde Yol Sevinci‏

Akçadağ Belediyesi’nin, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ören Mahallesi’nde yapmış olduğu asfaltlama çalışmaları mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Akçadağ Ören Mahallesi'nde Yol Sevinci‏
Akçadağ Belediyesi’nin, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ören Mahallesi Hisardere mevkiine 3 kilometrelik asfalt serimi yapıldı. Bölgede gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Ören Mahalle Muhtarı Birol Çirkin, Hisardere mevkiinde gerçekleştirilen yol çalışmalarından ötürü Akçadağ Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerine yemek verdi.

Yollarının uzun bir süredir bozuk olduğunu belirten Ören Mahalle Muhtarı Birol Çirkin, Hisardere bölgesinde bulunan 3 kilometrelik yolun daha önce çok kötü bir durumda olduğunu ifade etti.

Muhtar Çirkin, “Yolun durumunu Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan’a ilettik. Başkanımız gerekli çalışmaları hemen başlattı. Yapılan çalışmalarla yolumuz çok güzel hale geldi. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programa Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan, Akçadağ Belediye Başkan Vekili Ergün Doğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, MOTAŞ Müdürü Hasan Alıcı, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ile bazı mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: İHA