Müzik Efsaneleri Dijital Müzik Platformunda Yoğun Takipte

Yapı Kredi ana sponsorluğunda iki yıldır devam eden Good Music in Town konserleri dünyaca ünlü müzik efsanelerini İstanbul’da ağırlarken, sanatçıların şarkılarından oluşan liste dijital müzik platformu Spotify’da dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

Özellikle klasik ve caz dinleyicilerinin özel seçki halinde beğenilen eserlerin olduğu Yapı Kredi Spotify Good Music in Town hesabının takipçi sayısı hızla yükselişte. 1960’lardan günümüze müzikseverlerin ilgiyle dinlediği klasikleşen eserlerin yer aldığı bu eşsiz müzik şöleni, Spotify hesabı ile sevenleriyle buluşuyor.

Good Music in Town konserleri kapsamında sahne alan Valslerin kralı Andre Rieu, 1960’lardan günümüze Fly Me To The Moon, Strangers In The Night gibi ölümsüz klasiklere imza atan sesinin büyüsü ile nesilden nesile gönüllerde taht kurmaya devam eden efsanevi Frank Sinatra, cazın buğulu sesi Diana Krall, günümüzün yaşayan en önemli keman virtüözü David Garrett, günümüzün en üst düzey caz vokalistleri arasında yer alan Dee Dee Bridgewater, dünyanın en önemli kadın vokalleri arasında gösterilen Sarah Brightman, dünyanın en önemli piyanistlerinden biri kabul edilen efsanevi piyanist David Helfgott, dünyanın en önemli müzik otoritelerince 20. ve 21. yüzyılın en üstün keman virtüözü kabul edilen ‘’Schindler’in Listesi’’ filminden tanınan Itzhak Perlman, Polonyalı ünlü besteci ve kompozitör Zbigniew Preisner’in en özel eserlerinden oluşan playlist müzik platformu Spotify’da Yapı Kredi Good Music in Town hesabında dinleyicileri büyüleyici bir atmosfere götürüyor.
Kaynak: İHA