Üzülmez'den Üçüzlere Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında ilçede yeni doğmuş bebeklere gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretleri ile ailelerin de mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

Üzülmez'den Üçüzlere Ziyaret
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında Ataevler mahallesinde üçüz bebek sahibi olan Merttürk ailesini ziyaret etti. Kartepe’de hayata merhaba diyen, ilçe nüfusuna yeni bireyler olarak katılan bebeklere hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Üzülmez, Merttürk ailesinin de mutluluklarını paylaştı. Henüz 21 yaşında 3 çocuk annesi olan Ebru Merttürk ile genç baba Adil Merttürk’e göz aydınlığı sağlayan bebeklerini tek tek seven Başkan Üzülmez, Yiğit Ege, Yağız Adil ve Yazel Naz’ın sağlık durumu ile de yakından ilgilendi. Merttürk Ailesi de, sevinçlerini paylaşan ve “Hoş Geldin Bebek” hediyeleri ile kendilerine destek olan Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.

Ziyarette Başkan Hüseyin Üzülmez, “Büyük Kartepe ailesine yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuzdur. Kartepe Ailesine katılan yavrularımızın yuvalarınıza neşe ve mutluluk getirmesini dilerim. Sizlere de göz aydınlığı sağlayacak yavrularınızla huzur ve mutluluk içinde uzun bir ömür dilerim” dedi.

Kaynak: İHA