Uluslararası Engelliler Derneği'nden Başkan Şirin'e Teşekkür

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Uluslararası Engelliler Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Mehmet Çetin ile dernek yöneticilerini makamında ağırladı.

Uluslararası Engelliler Derneği'nden Başkan Şirin'e Teşekkür
Uluslararası Engelliler Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Mehmet Çetin ile dernek yöneticileri, Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ziyaret ederek derneğe verdikleri katkılardan dolayı kendilerine teşekkür etti. Dernek Başkanı Mehmet Çetin, “Belediye Başkanımız engellilerle ilgili verdiği desteklerle her ihtiyacımızda yanımızda oluyor. Son olarak Dünya Engelliler Günü’nde verdiği destekle gerçekleştirebildiğimiz program bizleri olduğu kadar Turgutlu halkını da çok memnun etti. Yemeğimizden ulaşımımıza kadar, Orta Park Kafeterya’nın kullanımından Halk Oyunları Ekibi ve saz ekibi desteğine kadar tüm imkanlarını dernek üyelerimiz ve engelli kardeşlerimiz adına seferber etmelerinden dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

“MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR”

Engelli vatandaşların özel ihtiyaçlarını karşılamak adına belediye olarak desteklerinin süreceğini ifade eden Başkan Şirin, “Değerli Başkanımız ve üyelerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak, onların hayata dört elle sarılmalarını sağlayabilmek adına her zaman destekçileriyiz. Bu konuda üzerimize düşen görevi hem toplumumuzdaki bireyler, hem de yöneticiler olarak ne derece yerine getirirsek ülke olarak gelişmişliğimiz de o derece ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır. O açıdan yalnızca bir gün değil her gün engelleri aşmaya gayret ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Ben de konuklarım nezdinde tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı iletmek isterim” dedi.

Kaynak: İHA