Mutlu Olalım Projesi Yine Mutlu Edecek

Mutlu Olalım Projesi gönüllüleri, hastanelerde yatılı olarak tedavi gören çocukları düzenli olarak ziyaret edip onlara moral desteği sağlıyor.

Mutlu Olalım Projesi Yine Mutlu Edecek
Mutlu Olalım Projesi gönüllüleri, Süper Kahraman olarak ilan ettikleri çocuklar için yine çeşitli sürprizler hazırladı. Çocukların tedavileri sırasında morallerinin artması için onlarla bir araya gelip oyunlar oynayan, şarkılar söyleyen ve hediyeler dağıtan Mutlu Olalım Projesi gönüllüleri, yaklaşan yılbaşı için de kolları sıvadı. Her özel günde hasta minikleri ihmal etmeyen gönüllüler, Süper Kahraman olarak ilan ettikleri çocuklar için yine çeşitli sürprizler hazırladı. Mutlu Olalım Projesi gönüllülerinin sosyal medya üzerinden oluşturduğu etkinlikle buluşan yüzlerce kişi, Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’ne tüllerini, keçelerini, iğne ve ipliklerini alarak geldi. Süper kahraman pelerinleri diken gönüllüler, yüzlerce çocuğun yeni yıla mutlu girmesi için canla başla çalıştı.

BEYDA DA ORADAYDI

Hastanede daha önce tedavi gören ve Mutlu Olalım Projesindeki abla ve ağabeyleriyle orada tanışan 5 yaşındaki Beyda Sönmez de tedavisi devam eden arkadaşlarına sürpriz yapmak için etkinliğe katıldı.

Beyda’nın yüzündeki masum gülümseme, hastanede yatan arkadaşlarının da mutlu olacağının bir işareti gibi gözüktü.

YÜZLERCE TÜTÜ VE PELERİN

Yaklaşık dört saat süren etkinlik sonunda ortaya rengarenk tütü ve birbirinden güzel pelerinler çıktı. Gönüllülerin yaptığı yüzlerce tütü ve süper kahraman pelerini 26 Aralık Cumartesi günü Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesinde yatan miniklere teslim edilecek.
Kaynak: İHA