Başkan Üzülmez'den Çalışmalara Takip

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahallelerde devam eden çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan Üzülmez'den Çalışmalara Takip
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ataevler mahallesinde mahalle muhtarı Neslihan Serim ile birlikte yaptığı ziyaretlerde yürütülen çalışmalara ilişkin yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Üzülmez, gezi sırasından esnafa hayırlı işler dileklerini iletti, sokak sokak gezdiği mahallede mahalle sakinleri ile ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Kartepe ilçesinde alt yapı iyileştirmesi ardından ivme kazanan üst yapı düzenlemeleri kapsamında yürütülen çalışmaları da yerinde gören Başkan Üzülmez, “Kartepe’de etkili şekilde yağan yağışlarda eksikliğini gördüğümüz alt yapıda hizmetleri Ataevler Mahallesi’nde olduğu gibi diğer bölgelerde de çözüme kavuşturuluyor. İlçe halkının yaşadığı mağduriyetin ortadan kaldırılması yönünde koordinasyonlu ve tempolu bir çalışma performansı sergiliyoruz” dedi.

Kartepe Belediyesi olarak sorunlu bölgelerde Kartepelilerin yanında olduklarını, sıkıntıların giderilmesi ve ihtiyaçların karşılanması noktasında görev aldıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hizmet ve projeleri yakından takip etmek, vatandaş memnuniyetini yerinde tespit etmek adına dün olduğu gibi bugün de arazide çalışmaları yakından takip ediyoruz. Mahallelerimizde yaşamı kolaylaştıracak hizmetleri gün gün halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA