Vakıfay Derneği Seydişehir'de Burs Verdiği Öğrencilerle Buluştu

Yoksul ailelere ve ihtiyacı olan öğrencilere yardım eli uzatan VakıfAy Derneği’nin yetkilileri, Konya’nın Seydişehir ilçesinde burs verilen öğrencilerle bir araya geldi.

Vakıfay Derneği Seydişehir'de Burs Verdiği Öğrencilerle Buluştu
İyilik Dolabı, Merhamet Eli, İyiliğe Can Kurban ve Var Gel projeleri ile ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilerin ve yoksul ailelerin yardımına koşan VakıfAy Derneği Genel Başkan Yardımcısı Haşim İskender, Genel Sekreter Kudret Örgel ve iş adamı Mehmet Uzman Seydişehir’e geldi. Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve ilçede burs verilen öğrenciler ve veliler ile kahvaltıda buluşan VakıfAy Derneği yetkilileri, Seydişehir’de burs verilen 10 öğrenciye hediyeler verdi. VakıfAy Derneği Genel Sekreter Kudret Örgel, dernek çalışmaları konusunda bilgi vererek, “Projelerimizi Kaymakamlıkla beraber yürütüyoruz. Var Gel Projesi kapsamında Seydişehir’de okuttuğumuz öğrencilerimizle beraber olmak istedik. Gelirken de elimiz boş gelmeyelim diyerek öğrencilerimize çorap, ayakkabı, kabandan oluşan hediyeler getirdik. Bu öğrenci burslarının Seydişehir’deki öğrencilere verilmesinde Kaymakamımız Regaip Ahmet Özyiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın önemli katkıları oldu, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Özyiğit de, VakıfAy Derneği’nin getirdiği hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar ve dernek yöneticileri ile beraber öğrencilere verdi. Kaymakam Özyiğit, “Devletimiz herkese ulaşmaya çalışıyor ama yardım müesseseleri devletten ibaret değil. Özel sektörün, dernek ve vakıfların böyle güzel hayır işleri yapması önemli. Bu nedenle bu tür çalışmalar bizi memnun ediyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA