Malatyalılar Yılbaşı Biletlerine Yoğun İlgi Gösteriyor

Yeni yıla sayılı günler kala birçok kişinin hayallerini süsleyen yılbaşı bilet satışları tüm yurtta olduğu gibi Malatya’da da yoğun ilgi görüyor.

Malatyalılar Yılbaşı Biletlerine Yoğun İlgi Gösteriyor
Milli Piyango yılbaşı özel çeyrek bileti 12,5, yarım bilet 25 ve tam bilet ise 50 liradan satılırken, 55 milyonluk büyük ikramiye vatandaşların hayallerini süslüyor. Bilet fiyatlarına zam yapılmaması ve ikramiyenin yüksek olması vatandaşların biletlere olan ilgisini arttırırken, bu durum en çok Milli Piyango bilet satıcılarını memnun ediyor. Malatya Yeni Camii meydanında bulunan Milli Piyango satıcıları, biletlere gösterilen ilgiden hayli memnun olduklarını belirtti.

Malatya’da 24 yıldır Milli Piyango bileti satan Güler Çelikkaya, 24 yıl boyunca Malatya’ya ve Malatyalılara şans dağıtıyor. Bu yılki biletlere gösterilen yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiren Çelikkaya, “İşlerimiz bu yıl çok hareketli. Sattığımız biletler boş da çıkıyor, dolu da çıkıyor. Herkes kaderinde ne varsa onu buluyor. Yıllardır ben bu işle uğraşıyorum ve yıllardır sadece benden bilet alan müşterilerim var. Bu iş şans işi, Allah herkesin gönlüne göre versin. Bu yılki büyük ikramiye çok olduğu için bu durum vatandaşları biraz daha cezp ediyor. Satışlarımız 31 Aralık’a kadar devam edecek. Malatya’da Milli Piyango İdaresi olmadığı için biletleri bizler dışarıdan temin ediyoruz. Şimdiye kadar büyük ikramiyeyi vermesek de 1 ve 5 trilyon arasında Malatyalılara ikramiye kazandırdığımız oldu” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA