Çarşı Can Dündar'a selam gönderdi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, MİT TIR’ları haberleri nedeniyle tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen Can Dündar ve Erdem Gül’ü ziyaret etti.

Çarşı Can Dündar'a selam gönderdi
Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ü ziyaret etti. Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Başkan Hazinedar, “Ben onlara buradan Çarşı'nın selamını götürdüm. Şimdi de hem Çarşı'ya hem de bu akşamki derbiye ilişkin onların gönderdikleri mesajı sizlerle paylaşayım.”dedi. 

Başkan Hazinedar, daha sonra Can Dündar'ın “Sevgili Beşiktaşlı ve Çarşılı dostlarım Başkanımızla görüştüm. Selamınızı ilettim. İçim ısındı, biliniz ki Çarşı adaletsizliğe karşıdır. Siz oradaysanız biz burada dimdik dururuz. Eksik olmayın. Saygılarımla Can Dündar” şeklindeki mesajını okudu.

Başkan Hazinedar, Erdem Gül'ün ise mesajında şunları söylediğini belirtti:

“Çarşı'ya hiçbir sıfat kullanmadan direkt Çarşı diye sesleniyorum. Çarşı'nın sevgili, değerli gibi sıfatlara gerek duyulmayan az sayıdaki çok şeyin başında geliyor ülkemizde. Ben net 43 senelik BJK'li olduğumdan acılara ve bedel ödemelere hazır olduğumu kabul edersiniz, edeceksiniz. Beşiktaş budur. Bir sevindirir, iki kaybettirir. İki kazandırırsa üç kaybettirir. Bu bilinerek Beşiktaşlı olunur. Akşam sesiniz koğuşumda yankılanacak. Sevgilerle Erdem Gül.”



Kaynak: İHA