Burhaniye Kenan Suçuoğlu Huzur Evinde Keşkek Günü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kenan Sucuoğlu Huzurevinden düzenlenen keşkek günü’nde büyük coşku yaşandı. Huzurevi sakinlerinden Adnan Guydar’ın hazırlattığı keşkek huzurevi sakinleriyle davetlilere ikram edilirken, yaşlıların elleri öpüldü ve hal hatır soruldu.

Burhaniye Kenan Suçuoğlu Huzur Evinde Keşkek Günü
Kenan Sucuoğlu Huzurevinde düzenlenen keşkek günü, çok sayıda hayırseveride buluşturdu. Huzurevi Müdürü Hatice Toptaş ile çalışanların seferber olduğu keşkek gününde büyük coşku yaşandı. Müşerref Şahin ve Arzu Arık’ın birlikte hazırladığı keşkek ve höşmerim bütün huzurevi sakinleri ve konuklara ikram edildi. Keşkek gününe, Burcu Salça ve Konserve Fabrikası sahibi Cemil Bahadır, Beksan yönetim kurulu üyesi Fikret Zeytinoğlu, Mahkeme Mahallesi Muhtarı Beksat Topçu, Yardımseverler Derneği Başkanı Hacer Merih Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Küçük ev restoran sahibi İsmail Kurtuluş, Eczacı Funda Yılmaz ve Atılım Spottan Feran Sağdıç katıldı.

Konuklara teşekkür eden Kenan Sucuoğlu Huzurevi Müdürü Hatice Toptaş,”Sakinlerimize güzel vakit geçirtmek adına çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu günde keşkek günü yaptık. Keşkek gününe, huzurevimize destek olan hayırseverlerde katıldı.

Güzel bir gün oldu. Herkesi huzurevimize ziyarete bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA