Zonguldakspor Taraftarları Evsizlere Çorba Dağıttı

Zonguldakspor Ultras İstanbul Taraftar Grubu ve Şefkat-Der İstanbul Şubesi, Gezi Parkı’nda bulunan evsiz vatandaşlara çorba ikramında bulunurken ısınmaları için atkı dağıttı.

Zonguldakspor Ultras İstanbul Taraftar Grubu ve Şefkat-Der İstanbul Şubesi ortaklığından düzenlenen etkinlik kapsamında Taksim Gezi Parkı civarında bulunan evsiz vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuldu. Ultras İstanbul Taraftar Grubu adına konuşan Mustafa Tutar, “Biz bu akşam Zonguldakspor İstanbul Ultras Taraftar Grubu olarak İstanbul’da yaşayan evsizler için Şefkat-Der aracılığıyla sıcak çorba ve Zonguldakspor atkısı dağıttık. Bu insanlar için dikkat çekmek istiyoruz. Diğer taraftar gruplarını da bu tarz etkinlikler yapmaya davet ediyoruz. Bu tip sosyal faaliyetlere devam edeceğiz. Spor sadece slogan atmak, tribünde bulunmak değildir. Bu insanları da anlamak lazım. İnşallah örnek oluruz’’ ifadelerini kullandı.

Taksim Gezi Parkı’nda bulunan evsiz vatandaşlara sıcak çorbanın yanında, soğuk havalarda ısınmaları için Zonguldakspor atkıları da dağıtıldı. Taraftarların çorba ikramlarını geri çevirmeyen evsiz vatandaşların yapılan çalışmadan memnun kaldıkları görüldü.

Kaynak: İHA