Sivrice'de 'Mahallemiz Yarışıyor' Futbol Turnuvası

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı "Mahallemiz Yarışıyor" halı saha futbol turnuvası başladı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı "Mahallemiz Yarışıyor" halı saha futbol turnuvası başladı.

Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvasıSivrice'de bulunan halı sahada başladı.

Kültür, Gölbaşı, Sanayi, Olgunlar, Hazar ve Karaçalı mahallerinden oluşan 6 takımın yarıştığı turnuvayı takip eden İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Topal, yaptığı konuşmada, göreve başladıkları günden itibaren yeni bir soluk, yeni bir yaşam diyerek, kısıtlı imkanlara sahip olan ilçe ve gençliğini sosyal aktivitelere dahil etmeye çalıştıklarını söyledi.

Gençleri, değişen ve gelişen çağın zararlı alışkanlıklarından uzak tutmak istediklerini ifade eden Topal, "Bu uygulamalarla mahalleler arasında kaynaşmanın sağlanması. çocuklarda grup çalışmasının, takım olma bilincinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Polis kavramının çocuklarda önyargı ile olumsuz etki oluşturmasını engellemek, onların her türlü sıkıntısında birlikte olduğumuzu belirtmek isteriz. Yapılacak maçlar sonunda birinci, ikinci ve üçüncü olacak olan takımları sürpriz hediyeler bekliyor" diye konuştu.
Kaynak: AA