Alanya Caddelerine Kışlık Bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor.

Alanya Caddelerine Kışlık Bakım
Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren yeni caddelerde de peyzaj alt yapı çalışmaları yapılıyor. Yeni caddelere bitki ve fidanlar dikiliyor. 25 metrelik yol, Oba ve Tosmur sahil yolunda otomasyonlu sulama sistemi çalışmalarını tamamlayan ekipler, Atatürk Caddesi’nin devamı olan Alangün yürüyüş yolunu otomasyonlu sulama sistemiyle tanıştırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Dünyanın önde gelen turizm kentlerinden biri olan Alanya’yı daha güzel bir görünüme kavuşturmak için büyükşehir olarak her alanda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sulama sistemlerini de çağın gereklerine uygun olarak son sistemleri kullanarak yeniliyoruz. Amacımız Alanyamıza en kaliteli hizmeti getirmek “ dedi.

Kaynak: İHA