AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Ordu İl teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinin ardından Danışma Kurulu toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı
Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Ergün Taşçı, Ordu Büyşükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları katıldı.

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkmenistan ziyaretinde bulunduğu için toplantıya katılamadı.

İL BAŞKANINDAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, 1 Kasım seçimlerinde zorlu ve yoğun bir çalışma sonucunda başarılı bir sonuç aldıklarını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde oy oranının neden düştüğü konusunda çok kapsamlı bir çalışma yaptıklarını ve sıkı bir çalışma ile bu eksiklikleri giderdiklerini belirten Çelenk, “Zorlu, yoğun ve kapsamlı bir çalışma sonrasında teşkilat olarak Türkiye genelinde önemli bir başarı elde ettik. Yüzde 63.3 oy oranıyla 19 ilçemizin tamamında birinci parti olduk. Türkiye genelinde 30 Büyükşehir Belediyesi içerisinde 10. Sırada yer aldık. Ayrıca en çok oy oranıyla Çatalpınar ilçemiz Türkiye genelinde 12., Kumru 26., Korgan 34. ve Çaybaşı ilçemiz 62. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attılar. Bunların yanı sıra MHP Ordu’da yüzde 9 oy olarak barajın altında kaldığı gibi, CHP’nin Türkiye genelinde en çok oy kaybettiği il Ordu oldu. Bu başarılı tablonun elde edilmesinde emeği geçen herkese, tüm teşkilatımıza , Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim. Bundan sonra rehavete kapılmayacağız, vatandaşla iç içe olacağız. 1 Kasım’dan sonra halkın bize yüklemiş olduğu sorumluluğa sahip çıkacağız” dedi.

“BU SEÇİM SONUCU ALLAH’IN BİR LÜTFUDUR”

Toplantıda konuşan ve Ordu’nun seçim sonuçlarını değerlendiren Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da, 5 milletvekilinden 4’ünü kazanmanın büyük bir başarı olduğunu söyledi.

Çok iyi bir seçim sonucu aldıklarını vurgulayan Kurtulmuş, “Ordu halkına teşekkür ediyoruz. Parti teşkilatımıza, emeği geçenlere, SKM Başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bu seçim zaferinde bizlerin gayretleri var ama her şeyden önce Cenab-ı Allah’ın lütfudur. Bu sonuçlar gösterdi ki bu millete teşekkür etmek, hizmet etmek boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Kaynak: İHA